• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă a avut o întrevedere cu primarul municipiului Alba-Iulia Mircea Hava

    Primarul de Chişinău Dorin Chirtoacă a avut o întrevedere cu primarul municipiului Alba-Iulia Mircea Hava

    20.10.2011  

    Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a avut astăzi o întrevedere cu primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava. La întâlnire a fost prezent şi ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurcă.

    În cadrul întrevederii, cei doi primari au făcut o succintă trecere în revistă privind evoluţia relaţiilor bilaterale. În context, au fost abordate aspecte ce ţin de aprofundarea relaţiilor de colaborare, îndeosebi în privinţa accesării fondurilor europene.

    Primarul Dorin Chirtoacă a mulţumit pentru deschiderea şi sprijinul pe care l-a primit Primăria municipiului Chişinău din partea primarului Mircea Hava, în susţinerea bibliotecii Alba-Iulia din Chişinău, donarea busturilor marilor poeţi Grigore Vieru şi Adrian Păunescu amplasaţi în Grădina Publică din capitală, precum şi a altor plăci comemorative.

    La rândul său, primarul municipiului Alba-Iulia, Mircea Hava l-a invitat pe Dorin Chirtoacă pe 1 decembrie să participe la manifestările prilejuite de Ziua Naţională a României.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com