• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Priorităţile echipei PL pentru modernizarea infrastructurii capitalei

    Priorităţile echipei PL pentru modernizarea infrastructurii capitalei

    16.06.2011  

    Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău  a muncit astăzi cot la cot cu angajații Apă Canal, pe un șantier din oraș, unde se efectuează lucrări de renovare a apeductului.

    Candidatul PL a trecut în revistă realizările sale din primul mandat și a prezentat  priorităţile echipei PL pentru modernizarea infrastructurii capitalei pentru următorii patru ani.

    Schimbarea în fiecare an sau construcția a 70 de Km de rețele de apeduct, astfel încât gradul de conectare la apeduct și canalizare a populației să ajungă la 100 % în Chișinău, inclusiv în suburbii. În 2011 va fi derulat cel mai amplu proeict de extindere a apeductului și canalizării în valoare de 10 milione de dolari, finanțat de Banca Mondială.

    Reparația anuală a 50 Km de drumuri, în municipiul Chișinău, asfel încat în 3-5 ani să avem o înbunătățire calitativă a drumurilor.
    Înnoirea în totalitate a Parcurilor de troleibuze şi autobuze din municipiu, prin achiziționarea a 150 de troleibuze, asamblate la Chișinău și a 100 de autobuze.

    Extinderea iluminatului public după tehnologia Led, care presupune consum de curent electric scăzut și durata de exploatare până la 20 de ani.

    “Prin această acțiune am vrut să arătăm încă odată care sunt atribuțiile de bază a administrației publice locale cu ce ne-am ocupat timp de 4 ani și cu ce avem de gând să ne ocupăm în următorii 4 ani și care sunt prioritățile noastre pentru modernizarea infrastructurii municipiului Chișinău.

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com