• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Studenții votează Dorin Chirtoacă

    Studenții votează Dorin Chirtoacă

    03.06.2011  

    Membrii Clubului Studenților Liberali au făcut astăzi bilanțul campaniei "Studenții votează Dorin Chirtoacă".

    „La sfârșitul acestei campanii, care a fost lansată cu o lună în urmă, putem afirma,că studenții continuă să își exprime susținerea pentru Dorin Chirtoacă. Am mers din ușă în ușă, am informat tinerii care au venit la corturile amplasate în fața universităților și i-am îndemnat pe toți să meargă pe 5 iunie la vot, să voteze candidatul PL, Dorin Chirtoacă și echipa de consilieri din partea Partidului Liberal”, a declarat Ion Bargan, președintele CSL.

    În cadrul conferinței de presă au vorbit liderii CSL din instituțiile de învățământ superior, care s-au arătat mulțumiți de felul în care a decurs campania de informare.

    „La ASEM, tinerii au dat dovadă de receptivitate, majoritatea covârșitoare îl susțin pe Dorin Chirtoacă, acest lucru demonstrează că tinerii au încredere în candidatul PL. Noi studenții  ne dorim o capitală modernă, europeană, un primar tânăr care să promoveze politicile de tineret, pe 5 iunie vom vota pentru Dorin Chirtoacă și echipa Partidului Liberal”, a declarat liderul CSL ASEM, Nicu Năstas.

    În cadrul campaniei ”Studenții votează Dorin Chirtoacă”, tinerii liberali au comunicat cu peste 50 de mii de studenți de la Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM), Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF), Universitatea de Stat din Tiraspol (UST), Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă” (UPSIC), Universitatea Liberă Internațională din Moldova (ULIM), Institutul de Relații Internaționale din Moldova (IRIM), Institutul Internațional de Management ”IMI-NOVA”, Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP), Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM).

    La final, membrii CSL au venit cu un apel de mobilizare către studenți, îndemnându-i să aleagă pe 5 iunie un viitor european pentru orașul Chișinău. 

    Ion Bargan, lider al Clubului Studenților Liberali

    .

    Ilie Gherțescu, lider al Clubului Studenților Liberali ”Universitatea Tehnică a Moldovei”

    Sandu Topolenco, lider al Clubului Studenților Liberali ”Universitatea Pedagogică de Stat Ion Creangă”

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com