• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Mihai Ghimpu: Pentru o zi m-am simţit şi eu copil

    (foto)Mihai Ghimpu: Pentru o zi m-am simţit şi eu copil

    01.06.2011  

    Preşedintele Partidului Liberal Mihai Ghimpu  a sărbătorit ziua 1 iunie alături de copiii adunaţi în Parcul Dendrariu, amplasat în sectorul Buiucani.

    Micuţii au rămas impresionaţi de prezenţa lui Mihai Ghimpu, pe care l-au văzut până acum doar la televizor. După ce  a cumpărat înghetaţă  picilor  care s-au strâns în jurul său, liderul PL  i-a chemat pe cei  mici să se plimbe cu trenuţul.

    ,, Mă bucur nespus de mult că în această zi am reuşit să aducem zâmbetul pe fețele acestor copii, savurați din plin anii copilăriei, sunt cei mai frumoși din viață,, a declarat Mihai Ghimpu.

    Liderul PL nu a stat mult pe gânduri şi la îndemnul copilaşilor, s-a plimbat și el prin parc cu trenuțul. ,,Pentru o zi m-am simţit şi eu copil, mulţumesc acestor micuţi care au atâta energie în ei, pot să spun că sunt ca şi nou,,.

    La final Mihai Ghimpu s-a fotografiat cu copii şi  părinţii  lor care au ţinut morţiş să se pozeze cu ,, nenea de la televizor,, şi care a promis să vină şi la anul pentru a continua distracţia şi pentru a mai adăuga o locomotivă la trenuţul  care s-a dovedit a fi neîncăpător.

    Echipa Partidului Liberal a organizat de 1 iunie pentru copii din capitală un program distractiv de cântece și dansuri, concursuri, poezii şi animaţii iar tinerii liberali au împărţit îngheţată.

     

     

     

     

     

     

     

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL


     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com