• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Tudor Gheorghe a oferit un spectacol de excepţie pentru publicul din Republica Moldova

    Tudor Gheorghe a oferit un spectacol de excepţie pentru publicul din Republica Moldova

    24.11.2010  

    Aţi oferit un spectacol de excepţie pentru publicul din Republica Moldova, vorbindu-ne prin piesele prezentate cine sîntem şi care ne sînt valorile naţionale, spirituale şi culturale.

    Declaraţia a fost făcută în seara zilei de ieri de Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, Preşedintele Parlamentului, în cadrul spectacolului prezentat în Palatul Naţional de interpretul de muzică folk din România, Tudor Gheorghe.

    Mihai Ghimpu a mai menţionat că cetăţenii Republicii Moldova au permanent nevoie de susţinere morală în perioada deloc uşoară de reformare şi modernizare a statului, iniţiată de Alianţa pentru Integrare Europeană.

    În semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, precum şi pentru contribuţie substanţială la promovarea valorilor culturii naţionale şi înaltă măiestrie profesională, prin decret prezidenţial Tudor Gheorghe a fost decorat cu "Ordinul Republicii".

    președinte.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com