• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (foto)Mihai Ghimpu: Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor

    (foto)Mihai Ghimpu: Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor

    23.11.2010  

    Creşterea volumului serviciilor medicale acordate în baza poliţei medicale de asigurare şi garantarea accesului liber al tuturor cetăţenilor la servicii medicale de calitate, în conformitatea cu standardele europene în domeniu, majorarea cotei de compensare a medicamentelor pentru persoanele cu venituri mici, liberalizarea pieţei asigurărilor sociale sunt priorităţile de guvernare ale PL în domeniul sănătăţii, care au fost puse în discuţie de către Preşedintele PL Mihai Ghimpu la o întâlnire cu colectivul de medici de la Spitalul Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”.

    Mihai Ghimpu s-a referit şi la priorităţile de guvernare ale PL în alte domenii de importanţă majoră pentru Republica Moldova precum consolidarea statului de drept, lupta cu sărăcia şi corupţia, dezvoltarea economică, reforme în domeniile educaţie, cultură, tineret şi sport, perfecţionarea sistemului de protecţie socială, modernizarea satului, precum şi politici eficiente în realizarea obiectivului de integrare europeană. În context, Preşedintele a menţionat că rezultatul final al acestora îl constituie bunăstarea cetăţenilor Republicii Moldova. „Visul meu şi al echipei PL este să vedem liber şi fericit acest popor, să scăpăm de sărăcie şi să avem un trai decent. Noi vom lupta pentru a realiza schimbarea până la capăt, pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să aibă viaţa pe care o merită şi vom promova consecvent valorile supreme pentru care luptăm – libertate, dreptate, bunăstare. Partidul Liberal doreşte ca cetăţenii Republicii Moldova să recapete demnitatea şi să nu mai stea cu capul plecat”, a menţionat Mihai Ghimpu.

    Mihai Ghimpu i-a chemat pe medicii de la Spitalul Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail” să-şi convingă rudele, prietenii, colegii să meargă la vot pe 28 noiembrie şi să folosească şansa democratică de a alege un viitor european pentru Republica Moldova. „Ţările baltice au demonstrat voinţă politică şi demnitate cu foarte mulţi ani în urmă când au renunţat la comunism, iar acum cetăţenii de acolo au un nivel de viaţă european şi îşi hotărăsc de sine stătător soarta”, a precizat Mihai Ghimpu.

    La finalul întâlnirii, Mihai Ciobanu, director al Spitalului Clinic municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, a declarat că medicii de la instituţia medicală pe care o conduce, susţin cursul european al Republicii Moldova, promovat în spiritul adevărului şi dreptăţii. Directorul respectivei instituţii medicale i-a urat Preşedintelui Mihai Ghimpu succes în activitatea politică pe care o desfăşoară şi victorie la alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010.

    La sfârşitul săptămânii trecute, Preşedintele PL Mihai Ghimpu a avut o întâlnire electorală şi cu studenţii şi profesorii de la Universitatea de Medicină „N. Testemiţanu”, cărora le-a prezentat programul electoral al PL şi i-a îndemnat să iasă la vot pe 28 noiembrie într-un număr cât mai mare pentru ca împreună cu echipa PL să facă schimbarea până la capăt.

                            

                             

                            

                            

                               Mihai Ghimpu la Universitatea de Medicină ,, N.Testimițeanu,,

                            

                            

    Departamentul de Comunicare și Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com