• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (Video)Mihai Ghimpu a împărțit rechizite școlare pentru copii sinistrați

    (Video)Mihai Ghimpu a împărțit rechizite școlare pentru copii sinistrați

    24.08.2010  

    Campania  “Apa trece, oamenii rămîn“ lansată de PL în luna iulie curent cu scopul de a sprijini persoanele afectate de calamităţile naturale a continuat duminică, 22 august printr-o donaţie sub formă de ghiozdane şi rechizite şcolare destinate  elevilor din familiile sinistrate din r-nul Hînceşti în valoare de 120 de mii de lei.


    Delegaţia condusă de preşedintele Partidului Liberal  Mihai Ghimpu, a fost întîmpinată cu multă căldură de copiii, părinţii şi profesorii din satele Nemţeni, Obileni, Sărăteni şi Cotul-Morii.


    Mihai Ghimpu şi-a exprimat susţinerea pentru persoanele sinistrate şi a reiterat asupra spiritului de solidaritate al poporului  nostru în care se înscrie şi contribuţia liberalilor în acumularea fondurilor.


    În discuţiile particulare cu locuitorii din zonă, Mihai Ghimpu, Ion Apostol, Mihaela Iacob, Tatiana Potîng, Veronica Herţa au răspuns la întrebările stringente ale sătenilor, au aflat care sunt aşteptările şi doleanţele oamenilor. La invitaţia locuitorilor din Cotul-Morii,liberalii s-au deplasat în satul distrus de ape, localitate care a fost cel mai mult afectată.


    Familiile sinistrate au rămas profund emoționați de gestul Partidului Liberal declarând că pe lîngă casele de locuit care urmează a fi construite, copii au nevoie și de cele necesare pentru a începe anul de învățământ.

    Campania de ajutorare a sinistraților ,,Apa trece , oamenii rămân,,s-a lansat la 9 iulie curent la inițiativa Tineretului Liberal care au rămas impresionați de furia apelor din lunca Prutului. Pe lângă ajutoarele umanitare, precum îmbrăcăminte, produse alimentare, detergenți și altele, tinerii au adunat de la cetățeni circa 20 de mii de lei iar în cadrul  Organizației Partidului Liberal s-a colectat 100 de mii de lei. Cu acești bani liberalii  au procurat rechizite școlare pentru copii sinistrați.

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com