• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Ne aflăm în a doua zi de recensământ
    09.04.2024     
    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  (VIDEO)Mihai Ghimpu a împărțit dulciuri copiilor de 1 Iunie

    (VIDEO)Mihai Ghimpu a împărțit dulciuri copiilor de 1 Iunie

    02.06.2010  

    Circa 1200 de copii din raionul Anenii Noi, comunele Băcioi şi Coloniţa din municipiul Chişinău, precum şi cei din Casa internat pentru copii cu deficienţe mintale (băieţi) din oraşul Orhei, au primit de 1 Iunie cadouri şi dulciuri din partea Preşedintelui interimar al Republicii Moldova Mihai Ghimpu.

     Pentru circa 400 de copii din cîteva localităţi ale raionului Anenii Noi, adunaţi la centrul de recreare din satul Ţînţăreni, pe lîngă cadourile oferite de şeful statului, artiştii Centrului de Cultură şi Artă "Ginta Latină", le-au prezentat spectacolul "Un abecedar bizar".

     Adresîndu-se copiilor prezenţi la această manifestare, Mihai Ghimpu a declarat că conducerea Republicii Moldova depune toate eforturile pentru crearea unor condiţii decente de trai şi odihnă pentru ei, a iniţiat reforme de modernizare a economiei naţionale, ca prin relansarea acesteia să creeze noi locuri de muncă pentru părinţii lor, asigurîndu-le salarii normale şi drepturi sociale.

     Pe parcursul zilei de azi, Preşedintele ţării a vizitat şi grădiniţele de copii din comunele Băcioi şi Coloniţa, unde a oferit celor peste trei sute de copii dulciuri şi cadouri, promise anterior în cadrul vizitelor de lucru în aceste localităţi. În comuna Coloniţa, Mihai Ghimpu a oferit dulciuri şi celor peste 200 de copii din localitate, care participau la activităţile organizate cu prilejul Zilei Internaţionale a Ocrotirii Copilului de autorităţile locale.

     Dulciuri, inventar sportiv, televizoare şi un centru muzical au fost făcute cadou, din partea şefului statului şi unui grup de agenţi economici, celor 315 copii, cu vîrste cuprinse între 4-18 ani, din Casa internat pentru copii cu deficienţe mintale (băieţi) din Orhei.

    Serviciul de Presă al Președenției

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com