• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (Foto)Clubul Liceenilor Liberali a organizat un spectacol de breakdance şi street workout în zona pietonală a capitalei

    (Foto)Clubul Liceenilor Liberali a organizat un spectacol de breakdance şi street workout în zona pietonală a capitalei

    01.10.2012  

    Demonstraţii de breakdance şi street workout, spectacol de muzică, distracţie şi multe surprize – de toate astea au avut parte chişinăuienii care au venit ieri seara în zona pietonală din centrul capitalei.

    Clubul Liceenilor Liberali a organizat un show spectaculos în zona pietonală de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în preajma Sălii cu Orgă.

    Tineri talentaţi au oferit momente spectaculoase pentru cei decişi să petreacă sfârşitul de săptămână în centrul capitalei. Dansatorii de breakdance au înfierbântat de-a binelea asfaltul, invitându-i şi pe trecători să li se alăture. De o atenţie specială din partea publicului numeros s-au bucurat sportivii care practică street workout, care au făcut o demonstraţie de muşchi. Adrian Hanganu a susţinut un recital la chitară, tinerii din trupa “Noi” şi interpreţii Artur şi Lena au încins atmosfera. Programul, care a durat circa două ore, a culminat cu un spectacol prezentat de tinerii magicieni.

    “Ne bucurăm că am reuşit să destindem atmosfera în centrul capitalei în această duminică şi să-i antrenăm în programul nostru de distracţii şi pe chişinăuienii veniţi să petreacă sfârşitul de săptămână în zona pietonală din centrul capitalei. Clubul Liceenilor Liberali promite şi alte surprize”, a menţionat Marina Calugari, Preşedinta Clubului Liceenilor Liberali, organizatorul evenimentului.

    Amintim că potrivit dispoziţiei primarului general Dorin Chirtoacă, Primăria municipiului Chişinău organizează în ziua de duminică, cu titlu de experiment până la Hramul oraşului Chişinău, zonă pietonală, care include bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, str. Mihai Eminescu şi str. Vlaicu Pârcălab.

     

     

     

     

     

     

     

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com