• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Anatol Şalaru la off-line: Internauţii îi propun ministrului să îşi deschidă blog, unde să posteze o parte din expoziţia sa de fotografii

    Anatol Şalaru la off-line: Internauţii îi propun ministrului să îşi deschidă blog, unde să posteze o parte din expoziţia sa de fotografii

    28.06.2012  

    Bloggerii au purtat ieri o discuție liberă cu Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru în cadrul unei întâlniri informale la minister. Cele mai interesate subiecte abordate de tinerii internauți Ministrului Anatol Șalaru au vizat modernizarea trenurilor vechi, atragerea companiilor low-cost în Republica Moldova, reformarea căilor ferate, reabilitarea drumurilor și întreținerea lor, dar și problema transportului comun de călători.

    Discuțiile s-au desfășurat într-un format amical, chiar și cu glume în contextul subiectelor abordate. Una dintre acestea s-a referit la o situație reală care se întâmplase cu unul dintre angajații CFM,  care nu a știut să delimiteze adresa poștală de pagina web, atunci când i s-a solicitat telefonic să expedieze către minister o notă informativă prin intermediul e-mail-ului. În acest context, Ministrul a informat bloggerii despre demararea procesului de reformare a instituției CFM, urmând a fi selectați și angajați tineri specialiști. Actualmente, toți angajații CFM trec printr-un proces de atestare profesională în rezultatul căruia sunt selectați cei mai buni.

    Pe lângă subiectele referitoare la domeniile de activitate pe care le administrează Ministerul condus de Anatol Șalaru, bloggerii au fost interesați să afle informații și despre viața personală. Astfel, Ministrul s-a destăinuit că este pasionat de arta fotografică și că în timpul liber devine un bun fotograf. Internauții au mai aflat că Anatol Șalaru are o colecție impresionantă de aparate de fotografiat vechi și foarte multe fotografii din diverse locuri vizitate. Aceștia i-au propus Ministrului să își deschidă un blog personal unde să posteze o parte din expoziţia sa de fotografii.

    Dat fiind faptul că pe parcursul desfășurării offline-ului, bloggerii s-au arătat interesați de modernizarea primului tren în România, Anatol Șalaru a lansat invitația de a-l însoți în una din zilele următoare într-o călătorie cu noul tren pe direcția Chișinău-Bălți.

    Întâlnirea informală sau offline, cum mai este numită o asemenea întrunire în rândul bloggerilor, s-a încheiat pe o  notă optimistă. Tinerii internauți au avut ocazia să îl cunoască pe demnitar, nu doar în postura de politician și  ministru al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, dar cel mai important, l-au descoperit pe Omul -  Anatol Șalaru.

    Serviciul de presă al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com