• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Calculatoare în dar pentru elevii gimnaziului "Alexandru Lupaşcu" din comuna Voloviţa, raionul Soroca

    Calculatoare în dar pentru elevii gimnaziului "Alexandru Lupaşcu" din comuna Voloviţa, raionul Soroca

    12.06.2012  

    Ziua ultimului sunet, ziua bilanțului și a bucuriei a fost marcată de un eveniment important. Elevii din Gimnaziul ”Alexandru Lupașcu” din Volovița au primit un dar constând din zece calculatoare care vor utila cabinetul de informatică al școlii. Acest cadou a fost făcut de către Departamentul Românilor de Pretutindeni și Partidul Liberal, calculatoarele fiind aduse personal de Eugen Tomac, actualmente consilier al Președintelui României, Traian Băsescu, și de secretarul general al Partidului Liberal – Oleg Bodrug, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în urmă cu câteva săptămâni, când domniile lor au vizitat Primăria Volovița.

    La careul de sărbătoare a participat vicepreședintele raionului Soroca, președintele Partidului Liberal, Boris Ivasi, care a menționat că ultimul sunet a fost impresionant și emoționant, iar elevii sunt foarte talentați și merită să se bucure de condiții moderne pentru organizarea procesului educațional. Directoarea școlii, Galina Lavraniuc, a mulțumit donatorilor, subliniind importanța donației și bucuria întregii comunități. Școala se va conecta la rețeaua de internet și se va deschide un centru informațional pentru elevi și locuitorii comunei. Aceștia vor avea posibilitatea să comunice cu părinții, cu fiicele și feciorii plecați peste hotare. Primarul localității, Lilian Maxim, a felicitat colectivul profesoral și elevii cu prilejul sfârșitului anului școlar și a mulțumit secretarului general al Partidului Liberal, Oleg Bodrug, pentru realizarea acestui proiect foarte important pentru întreaga comună. Elevii și părinții au simțit, pe drept cuvânt, valoarea sărbătorii și așteaptă cu nerăbdare începutul anului de învățământ. Partidul Liberal le dorește vacanță frumoasă tuturor elevilor.

    www.odn.info.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com