• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Gheorghe Şalaru a participat la atelierul de lucru desfăşurat în cadrul Programului de Susţinere a Politicilor de Sector în domeniul apelor

    Ministrul Gheorghe Şalaru a participat la atelierul de lucru desfăşurat în cadrul Programului de Susţinere a Politicilor de Sector în domeniul apelor

    08.06.2012  

    Vineri, 8 iunie ministrul mediului Gheorghe Șalaru a participat la atelierul de lucru „Bunele practici pentru o Agenție de reglementare în sectorul apelor și calea de urmat”, realizat în cadrul Programului „Asistența Tehnică pentru punerea în aplicare a Programului de Susținere a Politicilor de Sector în domeniul apelor”.

    La eveniment au fost discutate subiecte precum necesitatea creării Agenției de reglementare în sectorul Aprovizionare cu Apă și Canalizare (AAC), reglementarea aprovizionării cu apă și sanitație, pașii care sunt necesari de întreprins pentru implementarea reglementărilor în sectorul AAC. evaluarea necesităților de instruire a specialiștilor în domeniu. Un element aparte l-a constituit prezentarea experienței unui prestator de servicii internațional (cazul României).

    În finalul discuțiilor ministrul Gheorghe Șalaru s-a arătat mulțumit de rezultatele lucrărilor atelierului și a ținut să menționeze că sectorul de Aprovizionare cu Apă și Canalizare reprezintă o prioritate pentru Ministerul Mediului și că instituția pe care o conduce va depune în continuare toate eforturile necesare pentru atingerea standardelor europene în domeniul dat.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com