• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  La solicitarea lui Valeriu Munteanu, deputaţii au revenit la legea care vizează taxele percepute de agenţiile Work and Travel

    La solicitarea lui Valeriu Munteanu, deputaţii au revenit la legea care vizează taxele percepute de agenţiile Work and Travel

    08.06.2012  

    Studenţii care vor pleca să muncească peste hotare prin agenţiile Work and Travel vor achita pentru serviciile acestora cel mult 500 de dolari. Parlamentul a anulat votul din 7 iunie şi a revotat astăzi proiectul.

    Motivul anulării votului din ajun este că nu s-a numărat corect. Deputatul Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a atenţionat că numărătorii nu au luat în consideraţie faptul că de la şedinţă a lipsit deputatul Gheorghe Mocanu.

    Supus repetat votului, proiectul a fost promovat cu voturile a 51 de deputaţi.

    Preşedintele Comisiei economie, buget şi finanţe, Veaceslav Ioniţă, a declarat că firmele Work and Travel deseori lucrează cu documente false, de aceea trebuie licenţiate ca să existe un mai mare control asupra lor.

    Programul Summer Work and Travel în Republica Moldova (SWT), administrat de Departamentul de Stat al SUA, este un program de schimb cultural, care oferă studenţilor instituţiilor de învăţământ superior posibilitatea de a participa în cadrul programelor de schimb educaţional şi cultural, pe o perioadă maximă de 4 luni, în timpul vacanţei lor de vară. 

    www.info-prim.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com