• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Ion Cebanu a înmânat trofeul turneului republican de mini-fotbal "Guguţă”

    Ministrul Ion Cebanu a înmânat trofeul turneului republican de mini-fotbal "Guguţă”

    04.06.2012  

    ”Dacă cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca, să ştiţi că sportul vă oferă această posibiltate din plin. Joaca activă şi modul sănătos de viaţă aduc o bucurie imensă atât pentri voi, cât şi părinţilor voştri care se bucură pentru că ţin minte că au fost şi ei odată copii”. Declaraţia aparţine Ministrului Tineretului şi Sportului, Ion Cebanu, care a participat la finala turneului republican de mini-fotbal ”Guguţă”.

    Competiţiile, desfăşurate în cadrul turneului, au întrunit echipe locale, raionale şi regionale din toată republica. Este vorba de copiii cu vârsta de până la 13 ani, care au concurat pentru marele trofeu, oferit de Ministerul Tineretului şi Sportului. Jocurile finale au coincis cu Ziua Internaţională a Copilului şi au fost organizate în satul Slobozia-Duşca, raionul Criuleni.

    După o luptă acerbă în cadrul finalei, locul I şi Cupa turneului republican de mini-fotbal ”Guguţă” au fost cucerite de echipa liceului teoretic din satul Ciuciuleni, raionul Hânceşti. Locul II i-a revenit reprezentanţilor liceului teoretic ”George Călinescu” din mun. Chişinău, pe locul 3 s-a clasat gimnaziul din satul Oxentea, raionul Dubăsari, iar pe locul IV – selecţionata liceului teoretic ”Mihai Eminescu” din satul Sipoteni, raionul Călăraşi.

    www.mts.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com