• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Ministrul Anatol Șalaru în vizită la liceul teoretic din satul de baștină

    Ministrul Anatol Șalaru în vizită la liceul teoretic din satul de baștină

    01.06.2012  

    Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Anatol Șalaru a participat în data 31 mai 2012 la careul solemn dedicat sărbătorii "Ultimului sunet", care a avut loc la liceul teoretic din localitatea sa de baștină, satul Văratic r-nul Râșcani.

    Ministrul Anatol Șalaru a felicitat elevii și profesorii cu prilejul încheierii anului de studii, iar absolvenților promoției 2012 le-a urat mult succes în viață și perseverență la examenele de bacalaureat din vară. "Vă doresc să treceți cu ușurință peste emoțiile pe care le aveți în aceste clipe deoarece încercările vieții pentru voi de abia astăzi încep".

    În mesajul său de salut, Ministrul a mulțumit și profesorilor pentru contribuția depusă zilnic în vederea instruirii elevilor și educarea lor în spiritul valorile europene. De asemenea, a îndemnat absolvenții să nu uite de localitatea în care s-au născut și să revină oricînd la cea de a doua casă, școala, aici de unde au primit binecuvîntarea înțeleaptă pentru viață din partea scumpilor părinți și profesori.

    În cadrul prezenței sale la școala din Văratic, Ministrul a donat un calculator cadrului didactic,  cu care a discutat despre importanța studiilor atât de necesare în scopul dezvoltării unei generații de  tineri specialiști de care Republica Moldova are nevoie.

    Ulterior, Ministrul a efectuat o vizită de documentare pe șantierele  aflate în construcții de pe drumul național Chișinău-Bălți și Chișinău-Soroca.

    Actualmente, sunt demarate lucrări de reabilitare pe mai multe sectoare de drum, la km 10-26 R14 Bălți-Sângerei, km 38-43 Bălți-Sărăteni,km 6-26 Chișinău-Peresecina, km 26-54 Peresecina –Cișmea și km 54-71 Cișmea-Sărăteni.

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com