• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Parcare în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi mai mulţi agenţi de circulaţie pentru a se evita ambuteiajele din centrul Capitalei

    Parcare în Piaţa Marii Adunări Naţionale şi mai mulţi agenţi de circulaţie pentru a se evita ambuteiajele din centrul Capitalei

    27.02.2012  

    Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, solicită Ministerului Afacerilor Interne să mărească numărul de agenți de circulație din centrul capitalei. ,,Vreau la regulile pe care le avem să adăugăm altele noi. Sperăm că în așa mod să-i responsabilizăm pe șoferi că aici nu se parchează” , a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul ședinței operative a Primăriei de luni, 27 februarie.

    Primarul i-a cerut Comisarului general de poliție, Silviu Mușuc, să examineze posibilitatea de a mări numărul de agenți de circulație, astfel încât la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu străzile Pușkin, M. Eminescu, Ismail, precum și pe strada Alexandru cel Bun să patruleze cel puțin câte doi agenți. În prezent, ordinea publică în centrul Chișinăului este asigurată zilnic de 200 de polițiști.

    Totodată, primarul a solicitat responsabililor de la Direcția Arhitectură să pregătească o schemă de amenajare a unei părcări din ,,contul Pieții Marii Adunări Naționale” sau în perimetrul Casei Guvernului pentru a se evita ambuteiajele în această zonă.

    www.arena.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com