• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Valeriu Munteanu: Dacă Bacalu reușește să vină în 2-3 zile și o desemnăm candidat, convocăm marți sau miercuri o ședință extraordinară la Parlament și votăm data alegerilor

    Valeriu Munteanu: Dacă Bacalu reușește să vină în 2-3 zile și o desemnăm candidat, convocăm marți sau miercuri o ședință extraordinară la Parlament și votăm data alegerilor

    26.02.2012  

    Liberalii doresc ca Veronica Bacalu să vină din SUA în Moldova pentru ca aceștia să facă cunoștință cu ea. De asemenea, pentru ca şi populația să aibă ocazia să o vadă în cadrul unor emisiuni.

    Aceştia au promis că numai după aceasta Partidul Liberal se va pronunța în privința candidaturii ei. Cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă deputatul PL, Valeriu Munteanu, în cadrul emisiunii “Tema Săptămânii” de la postul 2Plus.

    "Conștientizăm importanța momentului, dar sunt sigur că nu există om în Moldova care ar vrea să alegem un președinte pe care nu-l cunoaște nimeni. Dacă această doamnă va binevoi să discute cu noi, noi vom analiza candidatura ei și, probabil, o vom susține la funcția de președinte. Dvs ne propuneți să facem invers, să votăm data alegerilor, apoi o chemăm din SUA să vedem dacă corespunde criteriilor”, a conchis Munteanu.

    www.union.md

    ****************************************************

    Mai sunt speranţe ca săptămâna viitoare să fie stabilită data alegerilor.

    Dacă Bacalu reușește să vină în 2-3 zile și o desemnăm candidat, convocăm marți sau miercuri o ședință extraordinară la Parlament și votăm data alegerilor. Mai este timp până la 15 martie", a opinat deputatul PL, Valeriu Munteanu, în cadrul emisiunii ”Tema Săptămânii’ de la 2Plus.

     Acesta a menționat că liberalii așteaptă ca Veronica Bacalu să vină în Moldova, să participe la mai multe emisiuni TV, să o cunoască și societatea civilă, iar dacă e agreată de toți deputații AIE și grupul Dodon, atunci urmează să fie desemnată ca și candidat la funcția de președinte.

    www.union.md 

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com