• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Orăşelul Crăciunului - un loc de basm în inima Chişinăului

    Orăşelul Crăciunului - un loc de basm în inima Chişinăului

    27.12.2011  

    În perioada 24 decembrie - 8 ianuarie, Compania Orange organizează în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet un orășel al Crăciunului, un loc de poveste care transmite adevăratul spirit de sărbătoare. În fiecare zi, de la 10:00 până la 22:00 poți intra în această lume de basm unde te așteaptă cu Moș Crăciun, reni, urși polari, mascotele Orange, dar și simbolul anului care vine - dragonul.

    Aici dăinuie o atmosferă feerică de basm, cu copaci care par ciopliți din gheață, animale din ghirlande de lumini, personaje din povești și un pom grandios de Crăciun. Tot în orășelul Crăciunului poți degusta izvar și dulciuri tradiționale pentru sărbătorile de iarnă, asculta cete de colindători și urători și să te bucuri de magia sărbătorilor.

    „Prin crearea acestui orășel de poveste, noi ne-am propus să aducem un modest aport pentru împodobirea Chișinăului. Pentru noi este o deosebită plăcere să vedem dispoziție bună și zâmbete pe fețele voastre. Aici găsiți bucuria sărbătorilor. Veniți mai des cu copiii și familia la orășelul Crăciunului. Eu vă doresc un An Nou fericit și să ne bucurăm împreună”, a menționat Liudmila Climoc, director general Orange Moldova.

    La deschiderea orășelului de Crăciun a venit și edilul Capitalei, care a ținut să mulțumească Companiei Orange pentru că încearcă să aducă la Chișinău spiritul de sărbătoare. „Împreună încercăm să aducem mai mult spirit de Crăciun, mai mult spirit se sărbătoare la Chișinău. Chiar dacă deocamdată nu avem zăpadă, aceste frumuseți din jurul nostru ne aduc cu adevărat mai multă atmosferă de sărbătoare, mai multă bucurie. Mulțumesc din suflet organizatorilor, Companiei Orange, pentru inițiativă. Felicitări tuturor cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a spus Dorin Chirtoacă.

    Cei mai încântați de ce le văzute au fost cei mici. Ei nu au ezitat să-i spună Moșului toate dorințele și ce daruri așteaptă de la el de Crăciun, dar și să facă poze cu reni și urșii polari. Copiii au fost cuprinși de bucurie, iar la rândul lor, cei mari au resimțit emoțiile pe care le încercau în copilărie.

    Sărbătorile se schimbă cu Orange, fiecare zi se schimbă cu Orange.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com