• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (galerie foto)Autospeciale noi pentru drumari

    (galerie foto)Autospeciale noi pentru drumari

    02.12.2011  

    Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a achiziționat 38 de mașini multifuncționale pentru societăţile pe acţiuni responsabile de lucrările pentru întreținerea drumurilor în sezonul cald și rece al anului. Prima tranșă de livrare a unităților de transport în număr de 10 unități a avut loc, astăzi, 2 decembrie 2011. La ceremonia de înmânare a cheilor autospecialelor a participat și ministrul transporturilor și infrastructurii drumurilor Anatol Șalaru.

    Cu această ocazie, oficialul  a subliniat necesitatea creării unor condiții bune de lucru pentru drumari în scopul efectuării la timp a lucrărilor de întreținere a drumurilor naționale și locale. De asemenea, ministrul a precizat că până la sfârșitul anului curent, urmează să fie repartizate celelalte 28 de unități de transport către toate întreprinderile de întreținere a drumurilor din țară, în următoarele trei tranșe.

    Amintim că în ajunul sărbătorii profesionale a automobilistului şi drumarului Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor a repartizat întreprinderilor de întreținere a drumurilor 18 autogreidere și 26 încărcătoare frontale, iar până la finele anului 2011, vor fi livrate și tractoare dotate cu utilaje moderne, inclusiv excavatoare pentru lucrări de întreținere a drumurilor.

    Costul unei mașini multifuncționale este de circa 1 269 000 lei.  Toate cele 38 de unități de transport sunt dotate cu utilaje moderne și sisteme de localizare și monitorizare GPS.

     

     

     

     

    www.mtid.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com