• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a efectuat o vizită de lucru în raionul Căuşeni

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a efectuat o vizită de lucru în raionul Căuşeni

    16.11.2011  

    Viceprim-ministrul Mihai Moldovanu a efectuat ieri o vizită de lucru în raionul Căuşeni.

    Scopul vizitei de studiu a constituit documentarea în teren cu privire la activitatea raională în domeniul social, performanţele înregistrate în plan economico-social şi probleme existente la nivel local.

    Viceprim-ministrul a avut întruniri de lucru cu reprezentanţii administrației publice locale, directori ai instituțiilor medicale,  de învățământ, de cultură și cu cetățeni cu care a abordat subiecte de interes local, dar și național.

    Vicepremierul a vizitat Spitalul raional şi a purtat discuţii cu pacienţii referitor la administrarea medicamentelor compensate, utilitatea poliţiei de asigurare medicală şi atitudinea personalului medical din instituţie.

    De asemenea, Mihai Moldovanu a vizitat Centrul Medicilor de Familie şi Agenţia Teritorială Căuşeni a Companiei Naţionale de Asigurări în Medicina.

    Reprezentanţii autorităţilor publice locale au comunicat că toate instituţiile de învăţământ sunt pregătite şi aprovizionate pentru  sezonul de iarnă. În raion există 6 cantine sociale şi 2 aziluri pentru bătrâni. Spitalul raional este dotat cu utilaj nou şi cetăţenii sunt mulţumiţi de noile condiţii. Este în derulare o serie de proiecte pentru instalarea apeductelor de apă şi a reţelelor de gazificare.

    Viceprim-ministrul a solicitat respectuos ca toate serviciile descentralizate şi deconcentrate din teritoriu să fie mai receptive, mai deschise şi mai efective în satisfacerea nevoilor locuitorilor din raion.

    Vicepremierul a subliniat că toate acţiunile Guvernului Republicii Moldova sunt orientate spre asigurarea bunăstării cetățeanului și crearea condiţiilor pentru o viață decentă.

    "Administrația publică locală trebuie să dezvolte strategii eficiente şi să demonstreze capacitatea de a atrage investiții și de a dezvolta parteneriate public-private", a subliniat Mihai Moldovanu.

    www.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com