• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Afişarea graficelor de circulaţie a transportului public în unităţile de transport şi în staţii

    Afişarea graficelor de circulaţie a transportului public în unităţile de transport şi în staţii

    16.11.2011  

    Administraţia Capitalei promite amplasarea graficelor de circulaţie a transportului public în toatre staţiile de aşteptare din municipiu, cât şi în unităţile de transport în comun: troleibuze, autobuze, microbuze.

    O solicitare în acest sens, către subdiviziunea municipală de profil, a fost făcută de primarului general, Dorin Chirtoacă,  în cadrul şedinţei de luni a serviciilor Primăriei şi vine în scopul informării corecte a cetăţenilor vizavi de intervalele de circulaţie a transportului: oră/minute. Totodată, edilul-şef a cerut Direcţiei Transport Public şi Căi de Comunicaţie înlocuirea panourilor deteriorate din staţii, cu altele noi.  

    Pentru 80 la sută din microbuze, graficele de circulaţie deja sunt pregătite şi vor fi prezentate administraţiei Capitalei spre aprobare, a declarat Adrian Boldurescu, director al Direcţiei generale Transport Public şi Căi de Comunicaţie. Potrivit sursei citate, şi afişele cu graficele rutelor de troleibuze şi autobuze sunt pregătite, urmând ca în această săptămână să fie transmise spre aprobare Primăriei.

    www.chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com