• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Preşedinţii consiliilor raionale convocaţi la Ministerul Mediului

    Preşedinţii consiliilor raionale convocaţi la Ministerul Mediului

    15.11.2011  

    La sediul Ministerului Mediului s-a desfăşurat şedinţa de lucru a conducerii ministerului cu preşedinţii consiliilor raionale ale Republicii Moldova.

    Şedinţa a fost organizată cu scopul dezvoltării dialogului dintre autoritatea publică centrală în domeniul protecţiei mediului şi autorităţile publice locale, precum şi întru consolidarea acţiunilor comune întreprinse în domeniul protecţiei mediului şi îmbunătăţirea calităţii stării ecologice din unităţile teritorial-administrative ale statului.

    În cadrul şedinţei au fost puse în discuţie principalele probleme întâlnite în procesul de lucru, printre care gestionarea la nivel local a deşeurilor şi substanţelor chimice, aprovizionarea cu apă potabilă şi canalizare a localităţilor, dar şi mecanismele de soluţionare a problemelor de mediu prin intermediul fondurilor ecologice şi donatorilor externi.

    Ministrul Gheorghe Şalaru a ţinut să atragă atenţia reprezentanţilor consiliilor raionale asupra importanţei implicării active a autorităţilor locale în rezolvarea problemelor de mediu, asigurându-i că acţiunile întreprinse în acest sens se vor bucura de susţinerea totală a Ministerului Mediului.

    La finalul şedinţei participanţii au convenit asupra continuării conlucrării întru soluţionarea problemelor existente şi au stabilit priorităţile în domeniul protecţiei mediului pentru perioada următoare.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com