• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă despre Greceanîi: Cei care deschid gura la comandă nu pot fi președinți

    Dorin Chirtoacă despre Greceanîi: Cei care deschid gura la comandă nu pot fi președinți

    14.11.2011  

    „Cei care vorbesc și deschid gura la comandă nu pot fi președinți ai Republicii Moldova”. Aceasta este opinia prim-vicepreședintelui PL, primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta s-a referit la candidatura Zinaidei Greceanîi. Potrivit sursei, Zinaida Greceanîi este folosită de către Igor Dodon, la fel cum a fost folosită de către Vladimir Voronin în cadrul evenimentelor din 7 aprilie 2009 și în toată perioada de guvernare a comuniștilor.

    „Multe o să iasă la suprafață, treptat. Nu cred că Zinaida Greceanîi este o victimă, nici pe departe. Ea este complice. Fiecare cu rolul lor, cineva comandă, cineva execută. Reacția doamnei la 7 aprilie trezește semne de întrebări. Însă, cum explică dânsă că timp de trei săptămâni, în comisariatele de poliție au fost torturați, supuși unui tratament inuman și degradant sute de copii, fără niciun fel de intervenție din partea prim-ministrului - mamă? Acolo tot era un apel către mame? Plângeau mamele în genunchi și nicio mișcare de la Guvern. Avea competențe ca să oprească masacrul din comisariate, dar nu a vrut. Cum are obraz să candideze la cea mai înaltă funcție în stat?”, a întrebat indignat liberalul.

    UNIMEDIA precizează că, acum zece zile, trei deputați PCRM, Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Veronica Ambramciuc, au anunțat că părăsesc rândurile comuniștilor și că sunt gata să voteze pentru alegerea președintelui țării și evitarea alegerilor parlamentare anticipate. Deputații neafiliați au declarat că nu vor vota pentru Marian Lupu și au propus candidatura Zinaidei Greceanîi.

    www.unimedia.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com