• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Lansarea Programului de Granturi Mici, destinate conservării şi administrării durabile a beneficiilor globale oferite de mediul natural în care locuim

    Lansarea Programului de Granturi Mici, destinate conservării şi administrării durabile a beneficiilor globale oferite de mediul natural în care locuim

    02.11.2011  

    Ministrul Mediului Gheorghe Şalaru a participat la o şedinţă de lucru cu reprezentanţii Misiunii GEF în Moldova, dl Delfin Ganapin, Manager al Programului de Granturi Mici al Fondului Global de Mediu (GEF) şi Danielius Pivoriunas, consultant superior operaţiuni, Secretariatul GEF. Misiunea GEF se află în statul nostru cu scopul lansării Programului de Granturi Mici, destinate conservării şi administrării durabile a beneficiilor globale oferite de mediul natural în care locuim.

    În cadrul şedinţei au fost puse în discuţie politica naţională de mediu şi implementarea acesteia, oportunităţile de finanţare în Republica Moldova, precum şi rezultatele obţinute de alte state beneficiare ale Programului.

    Reprezentanţii Misiunii GEF au prezentat planul de distribuire a alocaţiilor GEF STAR către Programul de Granturi Mici, menţionând că Republica Moldova dispune de un potenţial investiţional remarcabil.

    La rândul său, dl Gheorghe Şalaru a ţinut să sublinieze faptul, că Ministerul Mediului a fost mereu deschis colaborării internaţionale, iar lansarea Programului de Granturi Mici în domeniul protecţiei mediului reprezintă o oportunitate de aprofundare a relaţiilor de cooperare.

    www.mediu.gov.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com