• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Corina Fusu – o mamă democratică, dar exigentă

    Corina Fusu – o mamă democratică, dar exigentă

    11.07.2011  

    Vicepreşedintele PL, Corina Fusu, are trei băieţi. Lucian are 30 de ani, e căsătorit şi lucrează la Universitatea „A. I. Cuza” din Iaşi. Theodor are 27 de ani, a făcut economie şi lucrează la Agenţia Turismului, iar Leonard are 26 de ani, a absolvit Academia de Arte şi este grafician creaţie la Publika TV. Şi-a dorit din start să aibă băieţi şi era sigură că aşa va fi. Îşi imagina că viaţa bărbaţilor e mai uşoară, că au posibilitatea să se concentreze pe carieră. Acum şi-a schimbat părerea: „Recunosc că mi-ar fi fost mai uşor cu fete – ele se decid mai repede şi mai degrabă decât băieţii ştiu ce vor de la viaţă”.

    A ales nume cu semnificaţii pentru băieţi: Lucian pentru că era primul (numele înseamnă lumină), Theodor în cinstea lui Dostoievski, iar Leonard în cinstea lui Leonardo Da Vinci. A decis să-şi crească întâi băieţii, apoi să se ocupe de carieră, aşa că a renunţat la cercetarea în domeniul biologiei. Abia când Lucian a împlinit şapte ani a participat la un concurs la Televiziune şi a început activitatea de jurnalist.

    Se bucură enorm pentru teza de doctor a lui Lucian, pentru rezultatele lui Leonard la TV, pentru bunătatea absolut dezinteresată şi blândeţea lui Theodor. „Lui Theodor îi sunt recunoscătoare în mod special pentru că, după protestele de la televiziune, timp de doi ani, el a fost persoana care m-a ajutat să ies din decepţia care se mărginea cu depresia”, mărturiseşte Corina Fusu.

    Şi-a educat băieţii în spiritul libertăţii şi al responsabilităţii. „E o mamă democratică”, spun ei, „Dar totuşi exigentă”, completează dna Fusu. Cu prima noră – Maria-Magdalena – se împacă foarte bine, iar celorlalţi băieţi le doreşte să-şi găsească persoana potrivită. A cunoscut câteva prietene de-ale lui Leonard şi i-au plăcut. O cunoaşte pe prietena lui Theodor – e veselă, deschisă, sinceră, vorbăreaţă şi îl completează bine. „Pentru mine contează să le placă lor”, spune dna Fusu. „Le sunt recunoscătoare a priori viitoarelor mele nurori pentru că vor şti să facă un cuplu cu băieţii mei, ceea ce nu e uşor, pentru că petrec timpul împreună şi că au grijă de viitorii mei nepoţi şi nepoţele.” 

    www.vipmagazin.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com