• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Dorin Chirtoacă: "Apă Canal" a devenit rentabilă datorită reformelor

    (foto)Dorin Chirtoacă: "Apă Canal" a devenit rentabilă datorită reformelor

    27.05.2011  

    Instalarea geotuburilor la Staţia de epurare și rezolvarea problemei mirosului urât din capitală, schimbarea materialului de filtrare a apei, noi investiţii în staţia de tratare a apelor uzate  şi achitarea datoriilor de la CET 1 și CET 2. Acestea sunt rezultatele obținute de Dorin Chirtoacă în cei patru ani de mandat la cârma primăriei Chișinău, a menţionat directorul Apă Canal, Constantin Becciev în discursul său.

    Candidatul PL, Dorin Chirtoacă a mulţumit pentru aprecieri şi a precizat că toate aceste lucruri nu ar fi fost realizate fără susţinerea chişinăuienilor, care au acceptat în final reformele mai puţin populare. ,, Lista de realizări poate continua, dar priorităţie sunt şi mai importante, am alături o echipă de specialişti din toate sferele de activitate cu care mă mândresc şi sunt convins că vom reuşi mult mai mult. Nu spun că după 4 ani vom scăpa de greutăţi şi probleme, dar pot să vă asigur că vom  continua să le rezolvăm, așa cum am făcut-o până acum,,.

    Constantin Becciev a ținut să sublinieze că rezultatele obținute puteau fi realizate până în  2007. Însă nimeni din primarii care s-au perindat prin primăria din capitală nu a dorit să îşi asume responsabilitatea, pentru a nu pierde electoratul. “Dorin Chirtoacă a asigurat o transparenţă totală în activitate sa, implementând reforme curajoase, pentru a scoate instituţia din pragul falimentului, asigurând toată susţinerea financiară şi morală şi mai puţin, chiar deloc aş spune, s-a gîndit la voturi”.

    „Cu susţinerea consilierilor liberali am reuşit să obţinem un grant  nerambursabil pentru implementarea programului de tratare a apelor uzate, de aceea trebuie să susţinem în continuare acest tânăr. Dorin Chirtoacă mai are multe de realizat, trebuie să asigurăm cu apă potabilă toţi locatarii şi suburbiile din regiunea capitalei,  iar fără susţinerea şi dorinţa primăriei şi fără voturile unei majorităţi liberale în CMC nu vom reuşi”, a precizat Oleg Cernei, prezent şi el la întâlnire.

    La eveniment au fost prezenţi în jur de 700 de angajaţi, reprezentanţii OSCE în Republica Moldova, precum şi o echipă de experţi din România care timp de 3 săptămâni s-au aflat la Chişinău, pentru a evalua situația de la  întreprinderea Apă Canal. Specialiștii au apreciat la nivel înalt transparenţa în activitatea acestei instituţii, investiţiile făcute la Staţia de epurare şi au venit cu unele recomandări de îmbunătăţire a sistemului de aprovizionare cu apă.

     

     

     

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com