• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă: Mă mândresc cu încrederea acordată de cadrele didactice

    Dorin Chirtoacă: Mă mândresc cu încrederea acordată de cadrele didactice

    24.05.2011  

    Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut o întâlnire cu elevii şi profesorii Liceului Teoretic Român –Francez “Gheorghe Asachi” din capitală.
    “Învăţătorul a fost neglijat şi chiar desconsiderat grav în ultimul deceniu, pentru că el nu a fost alegătorul celor care s-au aflat la guvernare. Eu personal mă mândresc cu încrederea pe care mi-au acordat-o cadrele didactice şi mă închin în faţa scumpilor noştri învăţători”, a menţionat Dorin Chirtoacă.
    Ulterior, Primarul degrevat a prezentat realizările sale, înregistrate în cei 4 ani de mandat , insistând, în special, asupra proiectelor pentru tineret – asigurarea tinerilor cu locuinţe în cadrul Proiectului “Prima Casă”, conectarea instituţiilor de învăţământ din capitală la internet gratuit wi-fi, acces internet gratuit în parcurile din municipiu, amenajarea terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din Chişinău, procurarea a 102 troleibuze care corespund standardelor europene.
    Dorin Chirtoacă a menţionat că şi în continuare municipalitatea va aloca surse financiare pentru sectorul educaţiei, în vederea implementării a cât mai multe proiecte în acest domeniu.
    Elevii Liceului Teoretic Român – Francez i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru proiectele de tineret, în special, programul de burse de merit destinat elevilor dotaţi din municipiul  Chişinău, accesul gratuit la internet wi-fi în parcuri şi în instituţiile de învăţământ.
    La finalul întâlnirii cei prezenţi i-au dorit victorie la alegerile din 5 iunie, pentru a continua reformele de modernizare a capitalei.

    Departamentul Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com