• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)Echipa PL va aduce bunăstare în localităţile din raionul Cahul

    (foto)Echipa PL va aduce bunăstare în localităţile din raionul Cahul

    11.05.2011  

    Lansarea echipei PL la Cahul în campania pentru alegerile locale generale din 5 iunie 2011 a avut loc în incinta Palatului de cultură din localitate. Evenimentul a fost deschis de un concert susţinut de copiii ansamblului de dansuri populare şi moderne „Bobocelul”. La eveniment au participat candidaţii la funcţia de  primar şi consilieri locali din toate satele  raionului Cahul şi invitaţi din conducerea PL de la Chişinău – deputatul Ana Guţu, Ion Pascal, viceministru al Construcţiilor şi dezvoltării regionale, precum şi personalităţi marcante, originari din raionul Cahul.

    Preşedintele filialei Cahul a PL Nicolae Bălcănuţă a prezentat echipa liberală şi a trecut în revistă rezultatele filialei, înregistrate pe parcursul ultimilor 4 ani. Nicolae Bălcănuţă a remarcat că activitatea filialei Cahul a PL a fost una proactivă, implicându-se în viaţa social-politică a raionului.

    Deputatul Ana Guţu a informat publicul despre importanţa alegerilor locale, menţionând că politica PL este una consecventă, bazată pe valori europene, pe proiecte şi programe care vizează creşterea nivelului de bunăstare a cetăţenilor. Ana Guţu a chemat locuitorii raionului Cahul să voteze candidaţii PL la alegerile din 5 iunie 2011, pentru că echipa PL este formată din oameni oneşti, cu verticalitate, profesionişti, care pot soluţiona multiplele probleme ale comunităţilor.


    Viceministrul Ion Pascal, candidat PL la funcţia de consilier în consiliul orăşenesc şi raional Cahul, a asigurat alegătorii că va oferi tot sprijinul şi experienţa sa vastă în domeniul urbanismului, arhitecturii astfel încât oraşul Cahul să devină unul modern, dezvoltat şi cu infrastructură adecvată.
    Trofim Mihai, candidatul PL la funcţia de primar al oraşului Cahul, a prezentat programul electoral, care are la bază următoarele principii: profesionalism şi onestitate, descentralizarea finanţelor publice, atragerea oamenilor şi investiţiilor, parteneriat public-privat şi copiii –tezaurul oraşului Cahul. Oraşul Cahul trebuie să devină un centru de atracţie pentru oamenii din sudul republicii şi nu doar, să aibă o infrastructură dezvoltată, o economie competitivă, iar proiectele pentru tineri şi copiii să fie prioritare pentru administraţia publică locală, a menţionat Trofim Mihai.


    Vladimir Gîrneţ, candidat la funcţia de consilier în consiliul raional Cahul, a prezentat priorităţile echipei liberale în domeniile mediu şi infrastructură, menţionînd că oraşul Cahul are un potenţial balnear şi turistic extraordinar, care n-a fost valorificat pe deplin.


    Valentina Carastan, candidat la funcţia de primar în satul Slobozia Mare, şi Silvia Şterbeţ, candidat la funcţia de primar în satul Văleni, au trecut în revistă proiectele realizate pe parcursul mandatelor care le-au finalizat recent în calitate de primari ai localităţilor vizate, în special, proiecte de canalizare, apeducte, salubrizare, modernizare a edificiilor educaţionale.

    Totodată, vorbitorii au atras atenţia asupra faptului că o serie de candidaţi PL la funcţia de primari şi consilieri sunt intimidaţi de către unii concurenţi electorali, care utilizează inclusiv pârghiile administrative. Echipa PL a avut tot timpul un comportament decent, iar membrii PL sunt persoane oneste, cărora le pasă de viitorul acestei ţări şi de bunăstarea cetăţenilor simpli, locuitori ai satelor şi oraşelor, au mai specificat candidaţii. 

    Evenimentul a culminat cu un concert prezentat de ansamblul de muzică şi dansuri populare Colibăşeanca.

      

      

      

    Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com