• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Priorităţile PL pentru raionul Străşeni

    Priorităţile PL pentru raionul Străşeni

    11.05.2011  

    Candidaţii din partea Partidului Liberal pentru funcţiile de primari şi consilieri din raionul Străşeni s-au lansat oficial în campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie 2011. La lansare au participat candidaţii la funcţia de primar din cele 27 de localităţi, candidaţii consilieri locali şi raionali, cât şi candidatul la postul de primar al oraşului Străşeni, Valentina Casian.


    Lilian Carp, preşedintele filialei PL Străşeni, a prezentat candidaţii şi a făcut o trecere în revistă a realizărilor primarilor PL, trasând priorităţile PL pentru raionul Străşeni – reabilitarea drumurilor, construcţia de apeducte şi sisteme de canalizare, amenajarea gunoiştelor, iluminarea străzilor, sprijinirea agricultorilor şi atragerea investiţiilor.


    La eveniment a participat şi Corina Fusu, vicepreşedinta PL, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, care a îndemnat cetăţenii să voteze candidaţii Partidului Liberal, partid care a adus schimbarea în 2007 cu Dorin Chirtoacă în Municipiul Chişinău, iar în 2009  a adus schimbarea în toată Republica Moldova. Potrivit Corinei Fusu, schimbarea până la capăt, modernizarea satelor noastre, dezvoltarea armonioasă a tuturor localităţilor reprezintă o prioritate a Partidului Liberal.


    Pe parcursul zilei au avut loc mai multe evenimente, organizate de candidaţii PL. Locuitorii satelor Rădeni, Drăguşeni, Zămciogi au participat la un campionat de fotbal pe stadionul satului Rădeni, primind în dar echipamente sportive şi mingi de fotbal. La Oneşti, elevii gimnaziului din localitate au participat la competiţii sportive, fiind răsplătiţi cu premii din partea organizatorilor. Locuitorii satului Lozova s-au bucurat de un concert la Casa de Cultură din localitate, susţinut de Olga Ciolacu, originară din s. Lozova. 

        

      

      

      Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com