• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Primarul mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă încurajează tinerii să candideze la alegerile locale din vară

    Primarul mun. Chișinău, Dorin Chirtoacă încurajează tinerii să candideze la alegerile locale din vară

    27.02.2011  

    Sâmbătă, 26 februarie 2011, Prim-vicepreședintele Partidului Liberal și Primarul General al mun. Chișinău a propus în cadrul Consiliului Republican al Partidului Liberal ca la alegerile locale din vara anului curent să candideze cel puțin 1000 de tineri pe locuri de trecere pentru consiliile locale și cel puțin 100 de tineri pentru funcția de primar, aceștia urmând a fi din timp instruiți pentru a avea succes în campanie.

    În aceeași zi, Dorin Chirtoacă a participat la o întâlnire cu participanții proiectului lansat de Tineretul Liberal și NDI Moldova ”Tineri candidați locali”, împărătășindu-le experiența sa de ales local. În pofida faptului că avea febră (38,4 °C), Primarul General al mun. Chișinău a răspuns timp de până la 5 ore la toate întrebările tinerilor privitoare la calitățile care trebuie să le dețină un candidat pentru alegerile locale, tehnicile de campanie electorală, elaborarea mesajului și prezentarea acestuia la întâlnirile cu alegătorii.

    Dorin Chirtoacă le-a recomandat tinerilor să studieze minuțios activitatea consiliului sau primăriei din localitatea în care doresc să candideze, să identifice cele mai stringente probleme și să vină în fața alegătorilor cu soluții reale și credibile. Chirtoacă a ținut să încurajeze tinerii liberali să candideze la alegerile locale, contribuind astfel la schimbarea clasei politice la nivel local și reformarea administrației publice locale și în perspectivă a celei centrale, reforme ce vor contribui la creșterea eficienței și transparenței activității administrației publice, creșterea nivelului de trai și îndeplinirea condițiilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

    27 februarie 2011

    Sursa: Departamentul comunicare al Organizației de Tineret a PL

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com