• Abonare la noutăţi
      

  vezi mai mult

  Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
  10.01.2016     
  Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
  13.11.2015     
  Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
  02.10.2015     
 • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Orasul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2011

  Orasul Ungheni a fost desemnat Capitala Tineretului 2011

  03.02.2011  

    La 15 noiembrie 2010, în cadrul Galei Tineretului 2010, Ungheniul a fost desemnat Capitala Tineretului 2011. Astfel, în anul 2011, în Ungheni se vor desfăşura mai multe acţiuni cu caracter social, cultural, economic şi de divertisment, oraşul va fi gazda unor evenimente de dimensiune naţională, axate pe sporirea participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, în promovarea şi dezvoltarea politicilor de tineret, informarea tinerilor despre posibilităţile de dezvoltare şi crearea parteneriatelor regionale în domeniul politicilor de tineret.

   Conform agendei de implementare a proiectului, la 4 februarie 2011, ora 13.00, în incinta Sălii de conferinţe a complexului de agrement „Patria”, oraşul Ungheni, str. Naţională 19, va avea loc conferinţa de lansare a proiectului „Ungheni – Capitala Tineretului 2011”.  În organizarea acestui eveniment vor fi implicaţi 25 tineri activi din instituţiile de învăţămînt din oraşul Ungheni.

  În cadrul conferinţei participanţii vor fi informaţi despre serviciile prietenoase tinerilor existente în Ungheni, perspective de dezvoltare a acestora, despre activităţile care urmează a fi implementate în capitala tineretului, despre implicarea tinerilor în planificare, organizarea şi monitorizarea activităţilor planificate.

  La eveniment vor participa: Ion Cebanu, ministrul Tineretului şi Sportului Republicii Moldova, reprezentanţi ai organizaţiilor de tineret locale şi naţionale, autorităţilor publice centrale şi locale, tineri activi, membri ai Consiliilor Locale ale Tinerilor, voluntari, educatori de la egal la egal, reprezentanţi ai mediului de afaceri, donatori.

  Conferinţa va permite tuturor participanţilor să facă schimb de opinii pe subiectul:  stimularea participării tinerilor din Moldova şi are scopul de a facilita cooperarea în acest domeniu.

  Acest eveniment se desfășoară în coordonare cu Ministerul Tineretului și Sportului  și are loc în cadrul acțiunilor dedicate Anului Internațional al Tineretului și Anului European al Voluntariatului.

  Ministerul Tineretului și Sportului

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2023 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com