• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Dorin Chirtoacă a convocat o ședință de lucru cu responsabilii în deszăpezire

    Dorin Chirtoacă a convocat o ședință de lucru cu responsabilii în deszăpezire

    24.01.2011  

    Unităţile de transport din dotarea Regiei „Exdrupo" au activat pe tot parcursul nopţii, pentru deszăpezirea străzilor din municipiu şi presurarea materialului antiderapant. În consecinţă, în dimineaţa zilei se circula uşor pe toate străzile oraşului. Transportul public circulă conform graficului de iarnă, iar la rută sunt 250 de troleibuze, 96 de autobuze şi peste 1600 de microbuze, adică numărul maxim de unităţi de transport pentru o zi de lucru.

    În seara zilei de duminică, la orele 23.00, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă a convocat o şedinţă de lucru cu participarea responsabililor implicaţi în deszăpezire. Edilul Chişinăului a solicitat ca toate serviciile să activeze în regim non-stop, pentru a asigura curăţarea căilor de comunicaţie din municipiu şi accesul către suburbii. Pentru a coordona executarea lucrărilor de deszăpezire şi presurare a materialului antiderapant, primarul general al Chişinăului s-a aflat în teritoriu pe parcursul întregii nopţi. Dorin Chirtoacă a solicitat în continuare serviciilor responsabile să acţioneze pentru deszăpezirea străzilor secundare, a trotuarelor şi a acceselor în curţile blocurilor de locuit, în vederea îmbunătăţirii traficului pietonal.

    La această oră, toate unităţile de transport din dotarea Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare, inclusiv autospecialele „Haco", dar şi angajaţii Întreprinderilor municipale de gestionare a fondului locativ sunt antrenaţi la deszăpezirea curţilor de blocuri.

    Primăria Chişinău cere agenţilor economici şi gestionarilor privaţi ai fondului locativ să-şi curăţe zăpada din faţa sediilor în care activează, dar şi teritoriile adiacente blocurilor pe care le administrează. 

    chisinau.md

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com