• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  Echipa Partidului Liberal a participat la emisiunea ,,Bună seara ,, de la Moldova 1

    Echipa Partidului Liberal a participat la emisiunea ,,Bună seara ,, de la Moldova 1

    20.09.2010  

    Cu ocazia împlinirii a unui an de cind AIE se află la guvernare postul național de televiziune Moldova  1 și-a propus să invite în cadrul emisiunii ,, Bună seară,, realizată de Mircea Surdu, fiecare componentă a coaliției liberal-democratice.

    Astfel, în decursul săptămânii trecute au participat Partidul Democrat, Partidul Liberal Democrat din Moldova, Alianța ,, Moldova Noastră,, Partidul Comuniștilor refuzând invitația din motiv că agenda lor de activitate nu coincide cu orarul emisiunii.

    Echipa Partidului Liberal a fost invitată în seara zilei de vineri la ora 21.40 în frunte cu Mihai Ghimpu, Președintele interimar, Președintele Parlamentului și Președinte a Partidului Liberal.

    Mihai Ghimpu a fost însoțit de Dorin Chirtoacă, primarul general al capitalei, Anatol Șalaru, ministru Transportului și Infrastructurii Drumurilor, Vitalie Marinuță, ministrul Apărării, Ion Hadârcă, președintele fracțiunii parlamentare a PL, Ana Guțu, deputat și Corina Fusu, președintele Comisiei parlamentare cultură,educație, cercetare. tineret, sport și mass-media.

    În cadrul emisiunii Mihai Ghimpu a vorbit despre decretul de 28 iunie, importanța acestuia pentru viitorul pe care guvernarea și-a propus să îl construiască, despre realizările interprinse în decursul acestui an de guvernare.

    De asemenea, și miniștrii PL au exemplificat realizările din cadrul ministerelor pe care le conduc iar Dorin Chirtoacă a enumerat prioritățile pe care le-a realizat în cei 3 ani din activitatea sa de primar.

    Echipa PL a răspuns  întrebărilor adresate de către jurnaliștii din studiou aducând și argumente fiecărui răspuns.

    Mai multe detalii urmăriți în emisiunea integrală de mai jos

                                                   .