• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Am ajuns la răscrucea dintre viitorul nostru sau prezentul lor: Încotro vom merge?
    10.01.2016     
    Veaceslav Untila: Controlul parlamentar asupra domeniului securității
    13.11.2015     
    Veaceslav Untilă: Modificarea Constituţiei – o garanţie a stabilității
    02.10.2015     
  • Prima    /   Presa    /   Interviuri  /  (foto)La Telenești s-a desfășurat Conferința Teritorială a Partidului Liberal

    (foto)La Telenești s-a desfășurat Conferința Teritorială a Partidului Liberal

    06.07.2010  

    Duminica liberalii din Telenești  au desfășurat cea de a 3-a Conferință teritorială a Partidului Liberal. Au fost aleși 141 de delegați pentru a participa la această întrunire unde conform ordinei de zi a fost votat noul președinte a Filialei Teritoriale din Telenești a Partidului Liberal, precum și vicepreședinții, membrii consiliului și biroul permanent local.

    Cea de a III-a Conferință teritorială a Partidului Liberal din Telenești a avut loc în cadrul Casei de Cultură din oraș. Delegații aleși la Adunarea Generală au votat unanim pentru  Valeriu Bejan noul președinte ales. Gheorghe Popa care a exercitat până acum această funcție a fost ales vicepreședintele filialei teritoriale PL. De asemenea cei adunați au ales un al doilea vicepreședinte, Ion Tulbure care a specificat ca se va implica activ in organizarea filialei precum și mobilizarea membrilor liberali din Telenești.

    Valeriu Bejan a menționat în discursul său de mulțumire că își i-a angajamentul să dezvolte la Telenești o echipă liberală tânără și să promoveze tinerii din oraș și din localitățile raionului. “Tinerii merită toată susținerea noastră deoarece Moldova are nevoie de o clasă politică tânără care să aducă Schimbarea mult dorită”.

    Gheorghe Popa a adăugat că “Partidul Liberal mereu a promovat acest lucru și asta o dovedește însăși primarul tânăr din Chișinău  Dorin Chirtoacă care a reușit într-un timp scurt să aducă capitala pe un făgaș al normalității”.

    La Conferință au fost prezenți și Mihai Moldovanu, responsabil de filiala teritoriala a partidului Liberal telenești, Ion Apostol deputat PL, precum și președinții filialeor teritoriale a Partidului Liberal din Sângerei  și Orhei.

    Ei au vorbit despre situația politică actuală și despre importanța implicării tuturor cetățenilor în viața politică pentru a rezolvarea problemor cu care se confruntă fiecare dintre noi.

    De asemenea, cei adunați au votat și delegații pentru Congresul PL ce se va desfășura în toamna anului curent.

                     

                               Înregistrarea delegațiilor la Conferință

                     

                                     Tineri liberali din Telenești

                     

                    

    Departamentul de Comunicare al Partidului Liberal

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com