• Abonare la noutăţi
        

    test bloc

  • Prima    /   Documente    /   Declaraţii politice  /  Comunicatul Organizatiei de Tineret a PL referitor la bradul de craciun

    Comunicatul Organizatiei de Tineret a PL referitor la bradul de craciun

    12.12.2007  

    Comunicat de Presă

    Astăzi, 12 decembrie 2007, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat o acţiune de protest (flash-mob) ca reacţie la abuzurile şi ilegalităţile comise de organele de forţă, care au demontat la comanda autorităţilor centrale Pomul de Crăciun din Piaţa Marii Adunări Naţionale. La ora 14:00 Tineretul Liberal a plasat,  în locul iniţial al Pomului de Crăciun un brăduţ simbolic, care avea jucării cu mesaje de tipul: „Dreptul la liberatate personală”, „Dreptul la siguranţă”, „Dreptul la libertatea de exprimare”, „Liberatea gîndirii, conştiinţei şi religiei” etc. 
     
    De asemenea, la acest eveniment, care a adunat în jur la 100 de personae, s-au alăturat: societatea civilă, care a venit cu brăduţi, Primarul General al mun.Chişinău Dorin Chirtoacă, preşedintele Consiliului Municipal Chişinău Mihai Ghimpu şi preşedintele fracţiunii PL din CMC Corina Fusu.

    Prin această acţiune, concepută ca sugestie de iniţiere a unor proteste de masă, Tineretul Liberal atenţionează opinia publică despre gravitatea incidentului legat de Pomul de Crăciun şi  îşi exprimă nemulţumirea privind demontarea abuzivă a bradului instalat de Primăria Municipiului Chişinau în PMAN la 10 decembrie.

    Totodată, Brăduţul Drepturilor Omului amplasat astăzi în Piaţa Marii Adunări Naţionale este simbolul unui an nou în care Drepurile şi Libertăţile Fundamentale ale Omului vor fi asigurate şi respectate! 


    Chişinău, 12 decembrie 2007                      Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal

    pic.jpg pic_03.jpg pic_07.jpg

    Vezi toate pozele aici ...

    Comentarii Adaugă comentariu
    Nume, Prenume *:
    E-mail:
    Comentariu * caractere rămase

    test bloc

  • dsfsdfsdf

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com