• Abonare la noutăţi
        

    test bloc

  • Prima    /   Documente    /   Declaraţii politice  /  COMUNICAT referitor la viziunea PL cu privire la politica de unificare a formatiunilor de orientare liberala

    COMUNICAT referitor la viziunea PL cu privire la politica de unificare a formatiunilor de orientare liberala

    24.10.2006  

    Partidul Liberal s-a pronuntat si se pronunta pentru formarea unei clase politice noi, pentru promovarea tineretului si a personalitatilor oneste si consecvente in administratia publica.
    In politica sa, Partidul Liberal continua sa promoveze valorile si solutiile liberale pentru rezolvarea problemelor cetatenilor. In acest scop Partidul si-a exprimat intotdeauna disponibilitatea si deschiderea fata de toti cei care nu au lucrat in structurile sovietice de ocupatie, nu au colaborat cu acestea, nu au facut alianta cu partidul comunistilor si doresc, impreuna cu noi si alaturi de noi, sa serveasca interesul cetatenilor si sa realizeze schimbarea.
    In ultima perioada din ce in ce mai multe voci din actuala clasa politica s-au aratat interesate de ideea liberala. Partidul Liberal saluta acest interes. Suntem preocupati insa intai de toate de pastrarea si consolidarea relatiei noastre de incredere reciproca cu cetatenii, cu oamenii simpli. Acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul unei clase politice sanatoase, sincere si deschise, cu lideri politici care nu iau decizii pe ascuns de ceilalti membri de partid si in contradictie cu vointa cetatenilor care le-au incredintat votul.

    O constructie politica, formarea careia se incearca a fi impusa sau negociata de pe pozitii de superioritate, cu multe declaratii si fara semnale sincere de incepere a unui dialog, distorsionand realitatea, speculand ideea de unificare, vorbind despre un singur partid liberal, denota lipsa de seriozitate si buna intentie in ceea ce priveste consolidarea miscarii liberale. Partidul Liberal respinge o asemenea abordare care nu aduce beneficii ideii liberale.

    Partidul Liberal este convins ca ideea de unificare trebuie sa aiba la baza principiul sinceritatii, al corectitudinii, al contributiei la promovarea unei clase politice noi, al comunicarii deschise, bilaterale, directe, cu un accent mai mare pe esenta agendei care trebuie elaborata pentru solutionarea problemelor cetatenilor. Anume in acest fel, raspunzand corect la asteptarile populatiei, Partidul Liberal va continua sa construiasca alternativa la actuala guvernare si la actuala clasa politica, ramanand deschis si invitandu-i alaturi pe toti cei care urmaresc acest scop.
          
        Chisinau, 24 octombrie 2006

    Comentarii Adaugă comentariu
    Nume, Prenume *:
    E-mail:
    Comentariu * caractere rămase

    test bloc

  • dsfsdfsdf

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com