print
PL condamnă acțiunile regimului mafiot Dodon, PSRM, PD
12.11.2019
1012 Accesări

După cum am anticipat, Dodon și PSRM au găsit susținere la aliații săi eterni din PD, pentru a da jos Guvernul Sandu și pentru a moșteni sistemul mafiot al lui Plahotniuc.

Asumarea Guvernului pentru legea privind procurorul general, l-a demascat pe Dodon, care a trișat la preselecție, la fel ca și la concursurile pentru CC, CNA etc. Astfel Dodon și PSRM și-au dat aramă pe față. Dodon, PSRM și PD au demonstrat, încă o dată, că sunt în stare de orice, pentru a împiedica alegerea unui procuror general independent, la fel cum a făcut și Plahotniuc.

Astăzi nu este vorba de căderea Guvernului Sandu, astăzi este despre încă o palmă dată justiției și statului de drept, și un cuțit în spate fiecărui cetățean al RM, din partea celor din PSRM și PD (cu Șor în așteptare, pe post de rezervă) care vor, cu orice preț, să mențină totul subjugat în RM, tot ce a mai rămas și pe toți care au rămas.

Mafia din Parlament, PSRM, PD și Șor și-au semnat astăzi propria sentința de condamnare. Cu siguranță, majoritatea cetățenilor RM îi va mătura de la putere. Primul, în acest sens, va fi Dodon.

De azi, începe numărătoarea inversă pentru ei toți, la fel cum a început și pentru Plahotniuc, în vara anului trecut.

Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.