print
Programul electoral al lui Dorin Chirtoacă, candidatul PL pentru funcția de primar al mun. Chișinău
14.10.2019
1363 Accesări

Stimați locuitori ai Chișinăului,

Împreună am făcut ceea ce nu a reușit nimeni: am scos orașul din faliment, am adus proiecte europene și am înregistrat rezultate concrete. Le mai puteți vedea o dată aici: www.dorinprimar.md . Pentru a continua dezvoltarea capitalei, astăzi trebuie să o luăm de la capăt.  Am rezistat în fața tuturor, am mers și mergem cu demnitate mai departe. Vă chem să învingem și de această dată! Veniți cu toții la vot pe 20 octombrie!

Ne propunem continuarea dezvoltării Chișinăului, prin proiecte europene:

 

  •   Creșterea numărului de troleibuze noi de la 250, câte avem în prezent până la 350. Înnoirea completă a întregului transport public. Continuarea și extinderea proiectului de reparație și modernizare a drumurilor: I. Creangă, 31 August, Tighina, Alexandru cel Bun, Albișoara, Calea Orheiului, Șos. Hâncești etc.
  • Finalizarea până în 2021 a proiectului de reabilitare a regiei “Apă-Canal Chișinău”, inclusiv aducerea stației de epurare la standarde europene, prin proiectul european de 63 milioane Euro și deblocarea proiectului de management european al deșeurilor solide de 25 milioane Euro
  •  Reluarea proiectului de reabilitare și termoizolare a clădirilor din Chișinau: școli, grădinițe, spitale, blocuri locative etc și renovarea curților de bloc.

 

  •   Planificare urbană de tip european, cu creșterea mobilității urbane, a zonelor pietonale, organizării și integrării transportului public etc.
  • Continuarea finanțării și dezvoltării suburbiilor în care s-a investit deja peste 1 miliard de lei timp de 12 ani, pentru o mai bună intregrare a lor cu orașul.

5.   

Toate acestea vor contribui la îmbunătățirea aspectului orașului, la creșterea gradului de siguranță, și mai ales, la creșterea calității vieții a fiecăruia dintre Dumneavoastră!

  Cu demnitate pentru Chișinău!

 

Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.