print
VIDEO/Adevărul despre furtul miliardului, Banca de Economii, Aeroport, Air Moldova și „săritul în aer a clasei politice”
22.07.2019
1745 Accesări

Furtul miliardului și privatizările din cel puțin ultimii 15 ani au fost acțiuni minuțios planificate, puse în aplicare pas cu pas. Astfel, RM de la organizare statală a trecut la un tip de organizare criminalo-mafiot, care s-a transformat în regimul dictatorial al lui Plahotniuc.

Anume Plahotniuc cu Voronin, iar din 2009 Plahotniuc cu Dodon au pus temelia legislației în așa fel încât să se poată fura și privatiza bunurile statului nestingherit. Singurul aliat valabil pentru Plahotniuc în toți acești ani a fost și rămâne Voronin. 

Din 2011 până în 2014 a fost deconectat ”butonul roșu” de la CNA, pentru a fi scoși banii masiv din RM, toate acestea fiind cunoscute de V. Filat și coordonate cu A. Tănase și V. Chetraru.

La 19 iunie 2013, Guvernul Leancă a decis, în 4 minute și 7 secunde, în unanimitate, acordarea permisiunii pentru privatizarea BEM, după care a urmat furtul miliardului.

Doar PL s-a opus Legii cu privire la privatizări, concesionarea Aeroportului și acordarea emisiilor suplimentare pentru a acoperi gaura de la BEM, însă nimeni nu ne-a auzit. 

Mă adresez guvernului Sandu să abroge ambele Hotărâri de Guvern, pe care și dumneai le-a votat, pentru că au fost votate de guvern în mod ilegal, iar automat celelalte acte ce au permis concesionarea Aeroportului și emisia suplimentară de acțiuni la BEM vor fi nule.


Copyright © 2021 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.