print
Candidatul PL pe circumscripția nr. 26 - președintele ODIP, Vlad Bilețchi
14.01.2019
1917 Accesări

Președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie pe listele Partidului Liberal, în circumscripția nr.26. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă, susținută alături de președintele PL, Dorin Chirtoacă. Decizia vine în urma apelului lansat de președintele PL, Dorin Chirtoacă, de consolidare a forțelor pentru a mobiliza electoratul unionist. 

„Timp de aproape cinci ani am muncit pe segmentul civic, am organizat marșuri, manifestații de amploare pentru Unirea cu România, campanii de informare ample cu privire la beneficiile apropierii de România. Consider că a venit timpul ca unioniștii să fie reprezentați în Parlament de oameni onești, care au muncit neîncetat pentru cauza românească”, a declarat Vlad Bilețchi.

„Voi rămâne neafiliat politic și mă bucur că Partidul Liberal mi-a oferit posibilitatea să reprezint unioniștii fără a depune cerere de aderare la partid. Cred că formațiunea, în formula ei nouă, va reuși să obțină victorie la alegeri. În condițiile politice actuale, trebuie să uităm de orgolii și să conștientizăm că doar uniți, vom putea înfăptui unirea”, a mai declarat Vlad Bilețchi.

Președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a declarat că PL susține implicarea tinerilor în politică și salută decizia activistului civic de a candida în alegeri pe lista PL.

”Acum putem spune clar: Dragi unioniști din Republica Moldova, acum aveți pentru cine vota. Alegerile din 24 februarie, așa cum sunt ele nedrepte, ne oferă cu demnitate oportunitatea să mergem spre Unire”, a spus Dorin Chirtoacă.

 

VIDEO

Copyright © 2020 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.