print
Deputații Partidului Liberal au înregistrat în Parlament proiectul Declarației de Unire a Republicii Moldova cu România
13.03.2018
2642 Accesări

Pe data de 12 martie 2018 a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului Liberal. Consiliul a adoptat Declarația de Unire a Republicii Moldova cu România și a recomandat deputaților fracțiunii Partidului Liberal să înregistreze în Parlament, proiectul de lege cu privire la Declarația de Unire a Republicii Moldova cu România și să solicite Biroului Permanent al Parlamentului convocarea unei ședințe solemne pe data de 27 martie 2018, când se împlinesc 100 de ani de la Marea Unire pentru adoptarea Declarației de Unire a Republicii Moldova cu România ca unica soluție de restabilire a adevărului istoric, de aderare la Uniunea Europeană și de integrare în NATO, care va asigura libertatea, bunăstarea și securitatea populației din stânga Prutului. 

În cazul în care Parlamentul va refuza să voteze Unirea Republicii Moldova cu România, Consiliul Republican a împuternicit Biroul Politic să inițieze colectarea de semnături pentru a urgenta realizarea idealul național – Unirea.

Proiectul de lege cu privire la Declarația de Unire a Republicii Moldova cu România a fost înregistrat în Parlament cu nr. 88. Respectivul proiect, precum și Declarația de Unire a Republicii Moldova cu România, au fost prezentate, astăzi, 13 martie, la conferința de presă susținută de conducerea și deputații fracțiunii Partidului Liberal.

Textul Declarației de Unire semnată de membrii Consiliului Republican.

Proiect de lege depus la Parlament, privind adoptarea Declrație de Unire

 


Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.