print
Socialiștii mint! Funcționarii care i-au interzis lui Dorin Chirtoacă să participe la referendum, sunt de la PSRM
26.10.2017
2454 Accesări

Partidul Liberal vine cu o reacție la declarațiile isterice ale socialistului Ion Ceban, făcute astăzi.

Afirmația socialistului Ion Ceban, precum că ”neadmiterea lui Dorin Chirtoacă de a participa în campania de promovare a referendumului din 19 noiembrie, urmărește scopul de victimizare a Primarului General”, reiterăm că Dorin Chirtoacă a depus toate eforturile posibile, prin care a solicitat să fie înregistrat ca participant la referendumul din 19 noiembrie, dar Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău, a respins cererea sa.

Aducem la cunoștință, că din cei 10 membri ai Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău, 4 sunt de la PSRM și 2 de la PCRM, anume acești membri ai CCE Chișinău au votat împotriva înregistrării lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendum.

- Miron Vitalie, asistent al deputatului PSRM, Bolea Vasile. Detalii http://parlament.md/…/tabid/87/Id/537/la…/ro-RO/Default.aspx 
- Cutasevici Ludmila, Secretara fracțiunii PSRM din CMC;
- Țurcanu Igor, șeful de cabinet al Fracțiunii PSRM din parlament. Detalii aici: http://parlament.md/…/…/83/Id/12/language/ro-RO/Default.aspx 
- Dmitri Midioglo, PSRM, Detalii http://socialistii.md/consilierul-municipal-dmitri-mitiogl…/ 
- Ivanov Tatiana, Secretara fracțiunii PCRM din CMC;
- Postolache Vasile, jurist PCRM.

Condamnăm răspândirea de minciuni în spații publice, cu scopul de a manipula alegătorii și considerăm că neînregistrarea lui Dorin Chirtoacă ca participant la referendumul din 19 noiembrie, este responsabilitatea directă a PSRM și a funcționarilor pe care i-a delegat în componența CEC Chișinău, care au opțiuni părtinitoare și anti-Chirtoacă.

Serviciul de Presă al PL

26 octombrie 2017

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.