print
PARTIDUL LIBERAL cere postului de televiziune PUBLIKA TV să dezmintă public, afirmațiile făcute într-o știre
25.09.2017
1882 Accesări

Pe data de 21 septembrie 2017, postul de televiziune Publika TV a prezentat o știre întitulată  Boicot la prima ședință a legislativului. PLDM, PCRM şi PSRM au părăsit sala de ședințe a Parlamentului”. Detalii aici: https://www.publika.md/boicot-la-prima-sedinta-a-legislativului-pldm-pcrm-si-psrm-au-parasit-sala-de-sedinte-a-parlamentului_2981224.html 

În știre se vorbește despre începutul sesiunii toamnă-iarnă a Parlamentului și despre proiectele de legi refuzate de Igor Dodon, care au fost introduse pe ordinea de zi și revotate de coaliția de guvernare, ”dar și de liberali”.

În acest sens, Partidul Liberal menționează, că deputații din Fracțiunea PL au participat la ședința Parlamentului din data de 21 septembrie 2017, dar nu au votat proiectele de legi întoarse în parlament de Igor Dodon și menționate în știrea Publika TV.

Fracțiunea PL a votat doar proiectul de Lege venit din partea Guvernului, care prevede majorarea salariilor unor categorii de bugetari. PL a susținut acest proiect în prima lectură, înaintând și un amendament în care a solicitat ca majorarea să fie cu 50% și nu cu 10% cum propune Guvernul.  Detalii aici: http://pl.md/libview.php?l=ro&idc=78&id=6989&t=/Presa/tiri/VIDEO-Mihai-Ghimpu-propune-majorarea-salariilor-cu-50-pentru-bugetari-Bani-sunt-nu-va-zgarciti

Având în vedere cele menționate, Partidul Liberal solicită postului de televiziune Publika TV, să dezmintă public afirmația prezentată în buletinele de știri.

Serviciul de presă al PL
25 septembrie 2017

 

 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.