print
Mihai Ghimpu la înmormântarea primarului liberal Mihai Lari: ”Decesul lui ridică multe semne de întrebarea”
02.08.2017
2057 Accesări

Îndurerată familie Lari, soție, feciori, părinți, frați, colegi de primărie și de partid, onorată asistență condoleanțele mele pentru perderea unui OM cu suflet mare, care toată viața a dori să facă ceva bine.

A dorit și a realizat, dar din păcate unii consăteni, oponenți politici au încurcat democrația cu dușmănia și prostia și nu i-au permis să muncească în pace și liniște așa cum prevăd normele unui stat de drept și democratic.

Din pământ venim și în pământ ne întoarcem. Plecarea lui Mihai ăn lumea celor drepți este o mare durere pentru cei apropiați și pentru noi. Moartea lui rămâne pentru foarte mulți dintre noi o enigmă, pentru că un OM ca Mihai, un mare PATRIOT, un OM care tot timpul venea și vorbea despre problemele satului, care ncerca să rezolve câte mai multe proble așa încât să fie mulțumit și el și alegătorii și consătenii, pentru faptul că este primar.

A plecat dintre noi la o vârstă, poate cea mai frumoasă, în plină forță. Iar decesul lui ne dă multe semne de întrebare, pe care sper că ancheta le va dezvălui.

Orice am face, Mihai nu mai este printre noi. Mihai să-ți fie țărâna ușoară și alături de ceilalți mari patrioți ai noștri, care au luptat pentru cauza românească, pentru binele oamenilor să ne ajuți de acolo de sus.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.