print
Comunicat de Presă
12.12.2016
11728 Accesări

În această seară,  Biroul Politic al Partidului Liberal s-a întrunit în ședință, la  care au participat și deputații și miniștrii PL.

Unul din subiectele discutate a fost comportamentul nestatutar al Dlui Anatol Șalaru, în raport cu Partidul Liberal din ultimele 3 luni.

Mai mulți deputați și Președinți ai Organizațiilor Teritoriale au relatat cu lux de amănunte încercările și presiunile exercitate de Dnul Anatol Șalaru pentru a destrăma Fracțiunea Partidului Liberal din Parlament și  partidul, unora li s-a propus bani și diferite favoururi. Au fost abordați și primari ai PL.

Dnul Anatol Șalarul  nu a avut curajul să recunoscută acțiunile întreprinse de Dlui, a spus că doar a vorbit cu mai mulți colegi despre convocarea unui congres extraordinar. Fiind întrebat de ce nu a a abordat subiectul la ședințele biroului polic, acesta s-a eschivat de la un răspuns.

Menționăm că în toată această perioadă, Dnul Anatol Șalaru în coordonare cu câteva portaluri de știri din Republica Moldova și România a coordonat apariția mai multor articole sponsorizate în care erau denigrate persoane publice din Partidul Liberal, acțiuni documentate și probate, inclusiv din mai multe surse.

Deasemenea suntem în măsură să confirmăm că Dnul Anatol Șalaru în ultimele 2 luni a avut o strategie de PR comună cu Igor Dodon prin care ultimul era informat sistematic de agenda și acțiunile PL, strategie care presupunea provocarea de scandaluri artificiale.

 

Decizia din această seară a Biroului Politic al PL, nu a fost deloc ușoară, este una conforma statutului partidului și o acțiune de a preveni un nou ”aprilie 2013”. 

Serviciul de Presă al PL
12 decembrie 2016
Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.