print
LA MULȚI ANI, D-LE DEPUTAT PETRU COSOI!
27.07.2017
4751 Accesări

Mult stimate D-le Deputat Petru Cosoi!

Mihai Ghimpu, Preşedintele Partidului Liberal,  în numele întregii echipe a liberalilor, Vă felicită cordial cu ocazia frumoasei vârste pe care o sărbătoriţi şi vă exprimă cele mai sincere sentimente de consideraţiune şi respect pentru activitatea DVS în cadrul Partidului Liberal.

În această zi specială, Echipa PL vă aduce cele mai sincere felicitări şi călduroase urări de bine. Vă dorim din tot sufletul o viaţă lungă, multă sănătate, fericire, să Vă bucuraţi mereu de dragostea şi stima celor apropiaţi, iar  norocul şi succesul să vă fie mereu călăuze

Vă urăm să fiți plin de energie şi inspiraţie, să fiți apreciat şi să obţineţi rezultate maxime în tot ceea ce faceți. Să aveți armonie în familie și multe realizări deosebite.

În numele tuturor colegilor liberali, Vă mulțumim pentru munca depusă în lupta pentru Dreptate, Libertate. Adevăr și Bunăstare și Vă apreciem verticalitatea și corectitudinea de care dați dovadă, îndeplinind funcția de Deputat și de Președinte al Organizației Teritoriale PL Călărași.

Multă căldură şi dragoste în suflet!
La mulţi ani!

 

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.