print
La mulţi ani, domnule preşedinte!
19.11.2010
1964 Accesări

Iubite domnule preşedinte Mihai Ghimpu!

Astăzi este o zi în care ne bucurăm şi sărbătorim. Ne bucurăm pentru că am cunoscut un asemenea om ca dumneavoastră, sărbătorim pentru că bunul Dumnezeu a văzut de acolo, din cer, jertfa neamului Ghimpu de la Coloniţa şi l-a înălţat, făcându-i  dreptate prin Dumneavoastră.

Noi, tinerii liberali, vă suntem recunoscători că aţi avut răbdare cu noi ca să ne învăţaţi zi de zi ce înseamnă a lupta pentru Adevărul şi Dreptatea neamului nostru multpătimit, că ne-aţi arătat prin propriul exemplu ce valoare uriaşă au onoarea omului, spiritul de sacrificiu pentru o viaţă mai mai bună şi mai demnă a poporului din care ne-am ridicat, voinţa de neclintit în apărarea intereselor naţionale. Acestea sunt lecţii de neuitat pentru noi şi ele ne vor ghida întreaga viaţă.

Libertatea nu se cerşeşte, ci se cucereşte, ne-aţi spus Dumneavoastră. Vă  vom urma în această luptă pentru Libertate, căci credem cu tărie în Dumneavoastră şi în idealul pe care îl reprezentaţi: de a trăi liberi într-o ţară democratică şi europeană.

Ne face o deosebită plăcere să Vă felicităm cu ocazia zilei Dumneavoastră de naştere şi să Vă aducem cele mai sincere urări de sănătate, fericire şi succes în activitatea pe care o desfăşuraţi, într-o vreme de răscruce istorică pentru Republica Moldova.

                                                                                                            Cu deosebită dragoste şi respect,

                                                                                                             Tinerii Liberali

                                                                                                             Colegii din Partidul Liberal

Copyright © 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.