• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  APEL PUBLIC al PL, în adresa liderilor partidelor unioniste

    APEL PUBLIC al PL, în adresa liderilor partidelor unioniste

    14.11.2019  

     

    În data de 12 noiembrie, Biroul Politic al PL s-a întrunit în ședință, unde a fost luată decizia ca președintele PL și membri ai Biroului Politic (BP) să fie mandatați pentru a purta discuții cu reprezentanții partidelor politice unioniste. Astfel, au fost constituite mai multe grupuri de lucru, și mizăm pe receptivitate și pe deschidere din partea tuturor.

    PL este și a fost mereu deschis pentru a discuta cu colegii unioniști din alte partide, în vederea constituirii unei construcții politice unioniste durabile, în mod transparent și sincer, pentru a pune în prim plan idealul nostru național, și nu ambițiile politice. Dovadă a acestui fapt sunt nenumăratele tentative de a consolida curentul unionist în jurul PL, în acest sens, PL a inițiat mai multe discuții cu liderii unioniști care, însă, nu s-au soldat cu un rezultat pozitiv.

    În vâltoarea ultimelor evenimente de pe arena politică, și având în vedere că suntem martorii instaurării un alt regim, cel al lui Dodon, unul antiromânesc, anti-național, de făcătură KGB-istă, iar pericolul de transformare a RM într-o gubernie rusească fiind unul iminent, facem un APEL public în adresa PLDM, PUN, USB, PPR, PNL etc, precum și în adresa liderilor societății civile, ca prin discuții și consens să găsim acel format, democratic și susținut de către toate părțile, pentru unificarea unioniștilor - singurii care reprezintă cu adevărat interesele majorității cetățenilor, a românilor-moldoveni, ca împreună să îndreptăm R. Moldova pe singura cale dreaptă - calea Unirii cu România și aderarea astfel la Uniunea Europeană.

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com