• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Dorin Chirtoacă i-a somat public pe Ceban și Năstase, candidații puterii, să de prezinte la dezbateri!

    Dorin Chirtoacă i-a somat public pe Ceban și Năstase, candidații puterii, să de prezinte la dezbateri!

    07.10.2019  

    Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, s-a adresat presei cu o solicitare ca să organizeze dezbateri electorale cu toţi candidaţii.  Dorin Chirtoacă îşi doreşte să se întâlnească la dezbateri în mod special cu Andrei Năstase, Blocul ACUM, şi Ion Ceban, PSRM, pe care îi acuză că „se ascund” și i-a somat public să se prezinte la dezbateri. Dorin Chirtoacă vrea ca prin organizarea unei asemenea dezbateri ample, competiţia electorală să fie una corectă. Potrivit lui, deocamdată, campania „este pe bază de manipulare”, prin publicitate stradală etc. „Unde să fie invitaţi toţi candidaţii, ca prin comparaţie cetăţenii să-i poată vedea pe toţi, ca să-i aleagă pe baza de competenţă, pe bază de capacitate. Nu pe bază de publicitate, bani băgaţi în campanie cu nemiluita, fără limită, prin manipulări cu televiziunile proprii făcute pe bani furaţi”, a declarat Dorin Chirtoacă în conferinţă de presă.

    Dorin Chirtoacă le-a adus mai multe acuzaţii candidaţilor Ion Ceban şi Andrei Năstase. În privinţa lui Ion Ceban, Dorin Chirtoacă a subliniat că a solicitat Consililului Electoral de Circumscripţie Chişinău, dar şi Comisiei Electorale Centrale, ca socialistul să fie exclus din cursa electorală „pentru că a umplut oraşul cu panouri” electorale, fără a indica cheltuielile reale în raportul financiar. În plus, liderul PL susţine că banii din campania lui Ion Ceban provin din Rusia. Chirtoacă nu a ezitat să-l acuze pe Ion Ceban şi de faptul că şi-ar face campanie electorală pe seama proiectelor pe care liberalul le-a realizat anterior din funcţia de primar de Chişinău.


Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com