• Abonare la noutăţi
        

    vezi mai mult

    Războiul Rusiei împotriva Republicii Moldova din 1992
    02.03.2024     
    Partidul Liberal condamnă
    29.02.2024     
    Astăzi a avut loc ședința Consiliului Republican al Partidului.
    29.02.2024 - 25.02.2024     
  • Prima    /   Presa    /   Știri  /  Igor Dodon a adus în RM mafia rusă

    Igor Dodon a adus în RM mafia rusă

    20.09.2019  

     În perioada 19-21 septembrie, a avut loc Forumul economic moldo-rus, sub patronajul lui Dodon, la care a participat și Igor Ceaika, care are o întreprindere fondată cu Dodon, prin fratele său.

    Acest “forum” este făcut în RM de Rusia (echipamentul, decorul și amenajarea, controlul antitero de la intrare, sunt exact ca la forumurile din Rusia).

    Scopul este ca magnați din Rusia să preia active din RM și astfel să fie extinsă și consolidată influența Rusiei asupra RM.

    Recent, a fost modificată legea cu privire la managementul deșeurilor și introdusă prevederea care permite arderea lor, or Igor Ceaika anume în acest domeniu are interese, în prezent având în vedere un program amplu în acest sens din Rusia.

    Descinderea de forțe din Rusia s-a făcut exact ca pe vremea sovietică, cu servilismul specific de atunci și reprezintă încă un act de trădare naționala din partea lui Dodon.

    Acești oameni, conduși de Kozak aici, nu sunt niște oarecare, sunt exact mafia lui Putin, care, împreună cu alte componente, controleaza întreaga Rusie.

    Este regretabil și condamnabil faptul că, în timp ce Guvernul, prin Maia Sandu ne livrează zilnic porții de inepții, Dodon face în așa fel încât Rusia să fie în RM, ca la ea acasă.

     

     

Sediu Central: mun. Chisinau, str. Nicolae Iorga 15
© 2024 Partidul Liberal. Toate Drepturile Rezervate.
 Total vizitatori:  | ieri:  |  azi:  |  online:     RSS     Widget Informer
Tel.: +(373 22) 22 83 26, 22-80-97
Fax: presa.liberal@gmail.com